Hakken en Slopen

Allereerst volgen hieronder antwoorden op een paar relevante vragen. Verderop vindt u informatie over specifiekere diensten.
Hakwerkzaamheden vallen onder slopen. Zie daarvoor dus ook onderstaande tekst.

WELKE SLOOPWERKZAAMHEDEN VERZORGEN WIJ?

Om u een indruk daarvan te geven, nemen wij een woonhuis als voorbeeld. Graag hakken en slopen wij voor u: 

  • Een (gedeelte van een) wand of draagmuur, als er bijvoorbeeld een deur- of raamsparing is gezaagd. 
  • Een badkamer 
  • Een keuken 
  • Een (dek)vloer, voor bijvoorbeeld het vernieuwen of aanleggen van vloerverwarming.

Wij doen ook: 

  • Palen snellen 
  • Fundering verwijderen 
  • Sloop in nieuwbouw 
  • Vergroten van sparingen

WAT IS SLOPEN?

Slopen is het verwijderen of demonteren van allerlei overbodig materiaal voor vernieuwing of aanpassingen. Denk aan het verwijderen van uw dekvloer of het demonteren van een keuken, muur of badkamer. Er zijn veel verschillende machines die wij gebruiken voor sloopwerk, zoals elektrische hakhamers, hakhamers op lucht, een bobcat en een kleine rupskraan. Het is belangrijk om vooraf te weten welk materiaal wij in- of uit zullen hakken en/of slopen. Hoe stugger, harder of compacter het materiaal is, hoe zwaarder de benodigde gereedschappen zullen zijn. Ook de beschikbare ruimte om te hakken en slopen is van belang. Als een machine er niet bij kan, dan zullen wij dit waarschijnlijk met de hand oplossen, als dit mogelijk is. Het is ook mogelijk om ons het puin te laten opruimen, zodat de locatie achteraf relatief net is. 

Welke machine wij tijdens uw opdracht benutten, hangt af van het materiaal en de grootte van de opdracht. Steen slopen doen wij veelal met elektrische hakhamers en bij beton komen de zwaardere machines kijken. Daarvoor gebruiken wij de hakhamers op lucht, ook wel pneumatische hakhamers genoemd, de bobcat en de kleine rupskraan. 

Bij kleinere hakwerkzaamheden wordt het stof met een fijnstofzuiger beperkt. In het geval van projecten met een grotere stofproductie maken wij gebruik van krachtige stofafzuiging of een watervernevelaar, die als een waterscherm het stof laat dalen.

Wanneer wij er samen met u uit zijn, is het moment daar om tot actie over te gaan. Een teamlid zal op afgesproken datum, tijd en locatie aanwezig zijn om de werkzaamheden professioneel, net en zorgvuldig uit te voeren. Uw tevredenheid is erg belangrijk. 

WAAROM DOEN WIJ DIT?

Om u een plezier te doen. Wij zien graag dat u meer dan tevreden bent met onze verleende service en het werk dat wij verrichten. Dat is ons doel. Daarom ijveren wij elke dag om onszelf te verbeteren om u nog beter van dienst te kunnen zijn.  

Neem vooral contact met ons op als u meer wilt weten!

Om u een indruk te geven...

AFHANKELIJKE VAN DE GEKOZEN ILLUSTRATIES.

Kijk ook eens op onze projecten-pagina!

AFHANKELIJK VAN UITGEKOZEN MEDIA.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben op het gebied van onze sloopwerkzaamheden!

Heeft u nog vragen? Met één klik op de contact button bieden wij u zes mogelijkheden om ons te bereiken! 

Bent u er al uit? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.