Over ons

WELKOM bij
KAPITEEL Diamantboorbedrijf!

KAPITEEL Diamantboorbedrijf biedt u ondersteuning in de vervaardiging van allerlei opdrachten aan huis of op locatie voor uw bedrijf. Onze werkzaamheden aan huis zijn noodzakelijk als u installatiewerk wil (laten) verrichten. Airco’s. mechanische afzuigingen, elektrische installaties, sanitaire voorzieningen, waterleidingen en -afvoer zouden niet kunnen worden geplaatst zonder dat wij eerst bij u langs zijn geweest. Zo voeren wij opdrachten uit in het gehele huis, waaronder regelmatig in de badkamer en keuken. Verder voeren wij een grote verscheidenheid aan andere opdrachten uit. Twee voorbeelden zijn het strippen van gebouwen, ook wel casco maken, en het uithakken van dekvloeren voor nieuwe vloerverwarming met een betere isolatiewaarde. 

Over ons

Daarom fungeren wij als een soort steunpilaar. Wij helpen. Wij dragen een deel van uw lasten. Net als een kapiteel van een zuil uit de Klassieke Oudheid. 

In meer dan 25 jaar tijd hebben wij ons mogen ontwikkelen tot wie wij nu zijn. Gedurende deze periode deden wij ervaring op in verschillende afdelingen in de bouw. Daarom kunnen wij doordacht met u meedenken en u de juiste gerichte service aanbieden. 

Neem contact met ons op!

Naast de ervaring die wij hebben staan wij ook voor: 

Kwaliteit

Klantgerichtheid

Professionaliteit

Netheid

Wij doen altijd ons best om zo vakkundig en zorgvuldig mogelijk te werk te gaan, volgens uw wensen. 

Spreekt ons verhaal u aan? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op! Klik op de contact button boven- of onderaan de pagina. 

Bent u nog niet overtuigd? Kijk dan eens op de recensies-pagina om erachter te komen wat andere mensen van ons vinden.