Recensies

WELKOM OP DE RECENSIES PAGINA VAN

Een aantal bijzondere reacties

We hebben een helder traject achter de rug: aanvraag, vlotte respons, bezoek ter plekke, duidelijke offerte, uitvoering volgens de afspraken en op het afgesproken moment. Prima werkvoorbereiding die terzake kundig antwoordt op je vragen. Prettige werksfeer. Aan te raden.

5/5

Gert Jan Vos

Helemaal tevreden met de boringen voor afvoer toilet, wasbak en keuken. Zeer vakkundig bedrijf, prettige communicatie en afstemming! Werken ook heel netjes. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

5/5

Onno Tjepkema

Super bedrijf! Ik werk al 15 jaar samen met ze. Communicatie is goed! Ze komen altijd hun afspraken na. Zeer aan te bevelen!

5/5

Mark-jan Smit

Goede ervaringen met Kapiteel. Denken met je mee en proberen waar mogelijk je snel van dienst te kunnen zijn bij onverwachte klussen…Fijn om mee samen te werken.

5/5

John Duits

Erg fijne communicatie van uit het kantoor en ook erg netjes de opdracht uitgevoerd. Echt een aanrader als je ergens een gat wilt laten zagen. Ook voor een kachelpijp door je betonnen dak. 
Super netjes uitgevoerd!

5/5

Keesjan Prosman

Vriendelijk en werk zeer netjes. Ruimt alles netjes op, komt op tijd. Het belangrijkste vind ik nog dat het bedrijf proactief meedenkt.

5/5

Bastiaan Knoop

Kapiteel diamantboorbedrijf heeft bij ons de gaten voor onze openhaard en de afvoer voor het toilet geboord, ze werken heel goed en netjes en laten na dat de klus alles weer schoon achter. Ze geven ook goed en deskundig advies als dat nodig. Ik zal kapiteel zeker aanraden als bedrijf.

5/5

Ronald van den Bulk

Via de telefoon een afspraak gemaakt om een gat te boren voor de afzuigkap. Werden we netjes te woord gestaan door een mevrouw. De heer die het gat kwam boren was netjes volgens afspraak op tijd. Deze heeft netjes zijn werk uitgevoerd. En naderhand de gevel nog schoon gespoeld met water. En binnen alles netjes afgeplakt en weer schoon gemaakt. Dikke duim voor dit bedrijf! Kun je zorgeloos terecht om je klussen uit te laten voeren!

5/5

Pascal van Vark

Nadat onze aannemen aangaf dat hij de gewenste sleuven niet kon vrezen ben ik haastig opzoek gegaan naar iemand die het wel lukte. Hierbij Kapiteel aangenomen. Aangezien ze in deze drukke tijden de volgende dag al aan de slag moesten had ik weinig hoop. Gelukkig hebben ze toch nog een plekje tussendoor weten te vinden en fantastisch werk afgeleverd en zaten de sleuven er binnen 24 uur in! Wat fijn dat een bedrijf de moeite neemt om toch mensen te helpen ondanks dat ze het al druk zat hebben! Wat een top service!

5/5

Martijn van der Waal

Benieuwd naar meer recensies? 

Wij waarderen uw mening.

Uw input is van grote waarde. Wij streven ernaar om u zo tevreden mogelijk te stellen. Het ontvangen van uw feedback helpt hier aanzienlijk bij. Bovendien helpt u anderen hiermee in hun zoektocht naar een professionele en betrouwbare partner.
Alvast bedankt voor de moeite.